Tato stránka k uchovávání dat používá cookies. Používáním webu, nebo kliknutím na tlačítko Souhlasím s tímto souhlasíte.

Jak uvěřit, že může přijít ještě větší a spokojenější vztah/láska?

18.03.2021

Při uzdravování naší ženské psychiky v období rozchodu, rozvodu či odstupu [v pokusu o rekonstrukci vztahu] je důležité pochopit nejdůležitější pravidlo.

Jak uvěřit, že může přijít ještě větší a spokojenější vztah/láska?



Při uzdravování naší ženské psychiky v období rozchodu, rozvodu či odstupu [v pokusu o rekonstrukci vztahu] je důležité pochopit nejdůležitější pravidlo.

A sice, že:

·         další vztah

·         či vztah, který rekonstruuji [který se nakonec bude chovat jako úplně nový vztah]

potřebujeme postavit z uzdravené vlastní psychiky, jinak jedeme další sebeklam a naše lekce se budou jen ztěžovat.

Je tedy potřeba dozrát do vlastní stability sama v sobě. Toto vyloženě píšu pro ženy, protože žena vede vztah a potřebuje vést vztah po scénáři ženy, jinak je v něm nešťastná, nespokojená a to se časem vždy vyplaví napovrch.

Co to znamená dozrát do vlastní stability?

Pochopit a dozrát do vlastní důstojnosti. Opravdu doporučuji poslechnout, co to znamená důstojná žena. Audio - Co znamená důstojná žena

I když se žena udržuje v časové karanténě a nečistí emoční zranění nebo jde ze vztahu do vztahu, není prakticky možné, aby se další vztah choval jako zdravý vztah.

Další mýtus vzniká ve vztazích, které prochází rekonstrukcí. V tomto případě je potřeba pročistit se až do bodu, kde vznikla první „ mylně postavená cihla vztahu“. Není to úplně reálné odstoupit a myslet si, že po čase navážeme tam, kde jsme skončili a bude něco jinak.

Z mnoholeté „s rukama v hlíně“ praxe a studovaní mužsko-ženské psychiky jsem vytvořila mnoho nástrojů, očistných praktik, postupů a kurzů, které vedou k takovému uzdravování našeho nitra. Zde přináším spíš teoretické doplněni pro pochopení, co se nám potřebuje udít, abychom vystavěli zdravý nebo alespoň zdravější spojení muže a ženy, nejlépe manželství.

Proč manželství? V procesu dlouhého ucházení

V momentě, kde se rozpadlo manželství či partnerství, je důležité pochopit, že pro další krok potřebujeme vystoupat doslova do nové reality, která nám dá nadhled a tím se muže vytvořit něco lepšího.

Emoční přivázání k předchozímu partnerovi se chová totiž jako jakékoliv přivázaní ke hmotě a požitkům.

Je to zejména skrze naše emoční tělo [většinou skrze adrenalin a endorfin], sexualitu, rituály a návyk na fyzickou přítomnost.

 

V první čakře je to přivázání skrze bolest a slast v první čakře, což je téma jež nyní lidstvo hromadně proměňuje – transformace z oběti do své vlastní svobody bytí.

Téma oběti = přivázaní k minulosti (k realitě, jež leží v hledaní viníka tj. KDO TO BYL, KDO ZA TO MŮŽE = PROTO NÁS DRŽÍ V minulosti] = přivázaní ke hmotě a požitkům. A TADY JE TA SOUVISLOST, PROČ SE NEMŮŽEME ODTRHNOUT OD BÝVALÉ/ho. Když se nečistí emoce oběti, nečistí se mysl. Stále myslíme na něj/na ni a přemíláme z 99% každý den to samé ze všech stran.

Napětí skrze hormony a mysl nás vysilují a většinou dlouho nemáme energii dostat se do nadhledu. Tady doporučuji projit JAK VYCHÁZET Z ROZRUŠUJÍCÍCH VZTAHŮ [psychology nastaveny postup] … Ebook: Jak vycházet z rozrušujících vztahů

Ve fázi, kdy se rozhodnete, ze skutečně chcete proměnit svou situaci, doporučuji následující postup. 

1.      Co cítím?

2.      Co chci cítit?

Chci vystoupat do nové reality a vytvořit si nadhled?

Předpokladem je, že se rozhodnete pro odčištění zraněných emocí je třeba projít proces dlouhého ucházení.

Online kurz: Umění být opravdu šťastná

 

3.      Popřát si, že chci vytvořit takové prostředí, že se vytvoří opravdový soupeř pro bývalého partnera.

Proces, který vás povede KROK PO KROKU vytvoří takové schéma, které vás povede z jedné reality do druhé a pomůže vám odpojit se od návyku, rituálu, závislostí a pomůže vám přejít do nové reality.

Uzdravovaní doprovází, podpůrné očisty emočního těla, fyzické očisty, vznik nových návyků, při kterých se žena zamiluje sama do sebe, inspiruje se kruhem žen a dozraje do nové důvěry v chrabrost muže, který se pro tak inspirativní ženu chce stávat lepším mužem.

 Jako vedlejší efekt se žena postupně stává více zaměřená na svou hlavní činnost v ženství:

1.      Udržovat krásu vnější a vnitřní (článek - 47 způsobů Jak povyšovat ženskou energii )

2.      Odevzdávat mužské zodpovědnosti a nahrazovat je ženskými [nacházet v nich zalíbení]

3.      Věnovat se svým vrozeným rolím, ŽENA BOHYNĚ, MATKA A MANŽELKA [chtít se oddat jednomu muži]

4.      Opouští potřebu vyniknout skrze SEBEPROJEVENÍ [zaměstnaní či business] a nalézá VĚDOMÍ V TOM, ŽE JEJÍ SEBEREALIZACE  JE, NAPOJIT SE NA SVŮJ ZDROJ tj. DAR ŽENSTVÍ.

5.      Žena nevydělává peníze *, ale MAGNETIZUJE VŠE, CO POTŘEBUJE SKRZE SVŮJ DAR ŽENSTVÍ [a nechává na vesmíru, JAK SE TO STANE]

 

*Žena, která jde do práce vydělávat peníze, odevzdává svůj dar a podvědomě ví, že obětuje své možnosti nakvantovat si skrze ZDROJ veškerou hojnost za ubohou výplatu. To ženu odvádí do obrovské bojovnosti, soupeřivosti a strachu nejen o peníze. Vytváří to odpor v její vibraci a vzdaluje se tak jakékoliv naději k sobě přivibrovat muže, který se o ni chce postarat.

Facebook
Instagram
YouTube
Napište mi
Telefon 603 971 931
Newsletter