Tato stránka k uchovávání dat používá cookies. Používáním webu, nebo kliknutím na tlačítko Souhlasím s tímto souhlasíte.

DESATERO PRO PÁR

08.06.2020

Desatero pro pár


DESATERO PRO PÁR


1. Muž potřebuje umět svou ženu vyslyšet s pochopením, že velká většina jejího sdílení se netýká přímo jeho. Žena si potřebuje denně udělat 15 minut času na BEZPEČNÉ sdílení svých pocitů.

2. Žena se potřebuje umět vypovídat ze svých pocitů a potřeb bez obviňování druhých, hlavně proto, že si na své otázky většinou sama odpoví. Muž se skrze takové sdílení učí "koncentrovat" nad tím, co je podstatné.

3. Žena se nesnaží svého muže přesvědčit a muž se bude vždy snažit plnit její přání.

4. Žena potřebuje svému muži dobře rozumět a nesnaží se jej až tolik milovat. Muž se potřebuje do své ženy úplně zamilovat a nemá se snažit ji až tolik rozumět.

5. Žena je důstojná tím, že si ve vztahu dovolí ustát si svou čistotu a ženské principy. Muž projeví svou důstojnost tím, že dokáže ženě ustoupit.

6. Muž je pro ženu vždy ten silný, i kdyby se snažil jen tak vypadat. Své slabiny ukazuje jen před silnějšími. Žena se potřebuje na svého muže umět obracet a správně žádat o podporu.

7. Když si žena dovolí svou zranitelnost, muž otevírá svou sílu a schopnost do ženy investovat čas, emoce a peníze.

8. Zdravý humor je příznak zdravého vztahu. Ironie a sarkasmus zdravý vztah ubíjí.

9. Muž potřebuje cítit, že je jeho žena zdroj síly, sebeúcty a lásky. Žena potřebuje cítit, že je pro svého muže jedinečná, že se na svého muže může spolehnout (hlavně emočně) a ví, že je jejím ochráncem a to i ve finanční otázce.

10. a) Žena potřebuje dobře vybrat jakého muže k sobě "přiváže", PROTOŽE JE TO JEDNO jaký muž to je, ona mu bude vždy chtít "sloužit".

      b) Muž potřebuje vybírat, k jaké ženě se magnetizuje, protože žena je duchovní výživou vztahu. Žena vede svého muže na cestě stát se králem nebo chudákem.

Facebook
Instagram
YouTube
Napište mi
Telefon 603 971 931
Newsletter