Tato stránka k uchovávání dat používá cookies. Používáním webu, nebo kliknutím na tlačítko Souhlasím s tímto souhlasíte.

Detox s "živou vodou"

08.05.2018

V naší praxi jsme začali pracovat s očistnou a ozdravnou schopností vody. Nabízíme vám program detoxikace s "živou vodou" Kangen, kterou od nás darem dostanete.


Denní detox očistný pitný režim s Kangen vodou (Kangen=návrat k původu) předpokládá omezení, nejlépe úplné vyřazení všech ostatních kupovaných alko i nealko nápojů, zejména pak (od nejhoršího): tvrdý alkohol, likéry, sladký alkohol a sladká, těžká vína, energetické nápoje, komerční sody typu Cola, Kofola, Sprite, Fanta, slazené minerálky, minerálky s umělými sladidly, perlivé i jemně perlivé sycené vody a nápoje, kupované džusy, sirupy, atd…

Povolene k pitnému režimu s Kangenem: zásaditá káva v omezeném množství (max. dvakrát denně), čerstvé zeleninové a ovocné šťávy (ideálně dělané doma a ředěné Kangen 1:1), zelené a bylinkové čaje, domácí polévky, vývary. Vaříme samozřejmě s Kangenem. Z alkoholických nápojů možno povolit doplňkově k jídlu 2 dl suchého bílého vína (můžeme ředit s Kangenem) nebo skleničku piva.


Zásady pitného režimu - nezbytně nutné dodržovat pro optimální efekt:

Pitný režim doporučuji vyzkoušet 3 týdny.

  1. týden pH 8,5
  2. týden pH 9
  3. týden pH 9,5

NESMÍ se zapíjet chemické léky a léky s postupným uvolňováním - ty lze zapíjet “běžnou” vodou (voda má vysoké rozpouštěcí a absorpční vlastnosti)

NESMÍ se zapíjet jídlo. Jídlo “předpíjíme”. Cca 3dl Kangenu vypít nejpozději 15 min před jídlem. Během jídla a cca 1 h po jídle se snažit nic nepít, nebo pít naprosto minimálně (zbytečně se ředí trávící šťávy a enzymy). Pokud je nutno se trochu napít během jídla či po jídle, ideální je max 1-2 dl Kangenu s čerstvě vymačkanou citronovou šťávou. Pokud strava obsahovala maso či jiné živočišné bílkoviny, prodloužit dobu “nepití” až na 2 h.

Denní příjem vody cca 30 ml/kg. Rozdělit do pravidelných dávek mezi jídly. (70 kg=2,1 ltr). Nutno přičíst ke každé kávě, zelenému čaji, vínu či pivu ještě stejný objem vody navíc (1 espresso = 1-2 dl vody navíc)

Samotný režim:

  1. Každé ráno nalačno vypít 300-500ml Kangen vody pokojové teploty s trochou vymačkného citronu, můžete spolu s tím užít doplňky výživy, vitamíny.
  2. Po cca 15-20 minutách se můžete nasnídat, nejvhodnější je celý kus nějakého ovoce, nebo čerstvá zeleninová či ovocná šťáva či smoothie s naředěním kangenem.
  3. Ideálně do 11h jezte jen ovoce a zeleninu. Možno ředit/ředpíjet kangenem (ideálně 10 min před konzumací).
  4. 15 min před obědem (můžeme to nazývat brunch - v 11h) vypít aspoň 3 dl Kangen vody.
  5. Během jídla a minimálně hodinu po jídle (viz výše) se snažte nic nepít. Pokud je třeba, lze srkat Kangen s citronem, případně deci suchého bílého nebo malou skleničku piva.
  6. Kolem 15h svačina, ideálně zase celé kusy ovoce a zeleniny.
  7. V cca sedm večer platí stejné pravidla jako u oběda. Ideálně nekonzumovat žádné živočišné bílkoviny (tráví se až 8 hodin, jsou silně kyselinotvorné a tělo se jejich trávením vyčerpává místo toho, aby se regenerovalo).
  8. Po sedmé se nedoporučuje jíst už nic, jen pít vodu, zelené a bylinné čaje. V případě nouze jednodruhový kus ovoce či zeleniny. Večer je vhodné vynechat alkohol úplně (stejný účinek jako u trávení živočišných bílkovin).
  9. Cca 40 min před spaním vypít 3-5 dl Kangen vody pokojové teploty, možno užít s doplňky výživy, vitamíny.
    Tělo by si tedy mělo odpočinout od konzumace potravy aspoň 15-16 h, výjimku tvoří celý kus ovoce či zeleniny (jeden druh).
Tento režim doporučujeme dodržovat alespoň 21 dní, čímž dosáhnete důkladné, hloubkové očisty a ozdravení organismu.

Vodu Kangen vám rádi zdarma natočíme v Praze a v Ostravě, jediné co potřebujete je napsat na email eva@jidlolasky.cz, kde se dozvíte více informací.
Budete potřebovat vlastní kanystr z BPA free tmavého plastu, nebo si můžete u nás na místě zakoupit 5l tašku na vodu z kvalitního materiálu odolného vůči teplotám a UV paprskům, certifikovaných pro použití s vodou Kangen. Zcela nevhodné jsou klasické petláhve a nádoby z necertifikovaných plastů, se kterými by tato voda reagovala.

Facebook
Instagram
YouTube
Napište mi
Telefon 603 971 931
Newsletter